Een zakennieuws is een kort stuk tekst (minimaal 100 en maximaal 250 woorden) waarin je bedrijf wordt voorgesteld eventueel aangevuld met een speciale actie. In overleg met de opdrachtgever wordt de inhoud van de tekst bepaald en wordt 1 foto gemaakt. De tekst en de foto kun je gebruiken om aan te leveren bij magazines, huis-aan-huis bladen, kranten, websites enz.

Tarief schrijven zakennieuws inclusief 1 foto: € 125,00 excl. BTW

Het grote voordeel voor jou om een zakennieuws artikel rechtstreeks bij Arns Media in opdracht te geven, bestaat er uit dat je eigenaar wordt van de tekst zodat deze eveneens voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de eigen website of andere portalsites en andere magazines of kranten.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de bijbehorende foto te mogen hergebruiken voor publicatie doeleinden al dan niet in combinatie met de vervaardigde tekst. De foto is immers in jouw opdracht gemaakt. Verzoeken om naamsvermelding van ons als maker van de foto is overigens wel verplicht. 

Voor zakennieuws artikelen en de bijbehorende fotografie wordt € 0,25 reiskosten per gereden kilometer berekend. Voor opdrachten binnen een straal van 15 km rondom Elst GLD berekenen wij geen reiskosten.