Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om model te zijn? Wil je mooie foto's van jezelf in de studio, op een gave locatie of bij jezelf thuis? Wil je het ultieme cadeau voor je partner of geliefde? 

Het kan bij Arns Media. Ik kan je diverse mogelijkheden aanbieden. Zoals:

  • Portfolioshoot
  • Boudoirshoot
  • Glamourshoot
  • Duo shoot
  • Beautyshoot

Voor de locatie van een modelshoot zijn er verschillende mogelijkheden. We kunnen op een locatie van jouw keuze aan de slag (bijvoorbeeld bij jou thuis of een locatie buiten). Een andere mogelijkheid is dat ik onze of jouw huiskamer omtover in een heuse studio compleet met lampen, flitsers en achtergronden of we huren een professioneel ingerichte studio af. De kosten van de studiohuur zijn echter niet opgenomen in het tarief en worden apart in rekening gebracht.

Om het mooiste resultaat te krijgen is een professionele visagie, ook al ben je zelf handig met make-up, echt aan te raden. Ik werk op het gebied van visagie nauw samen met een aantal visagistes zoals Angela Heukeshoven van Bian Visagie uit Elst, Susan Vaessen (www.susanvaessen.com) en Ghyslaine Robert . De kosten voor de visagie en haarstyling bedragen € 65,00. De visagiste blijft bij de shoot zodat de make up eraltijd goed uitziet. 

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur. Vooraf bespreken we je wensen natuurlijk al, maar het is niet zo dat je meteen voor de camera moet verschijnen. Er is altijd ruimte voor een kopje koffie of thee en een praatje. Terwijl ik de locatie in orde maak en de lampen klaarzet of opbouw, wordt jij door de visagiste opgemaakt en kun je je omkleden. In de modelshoot is het mogelijk om in 3 sets kleding/lingerie gefotografeerd te worden. Wil je meer sets kleding dan kun je een uur bijboeken zodat we ruimschoots de tijd hebben om de shoot af te maken.

Als je er helemaal klaar voor bent, gaan we in jouw tempo de foto’s maken. In mijn beleving levert een ontspannen sfeer het beste resultaat op. Jouw wensen staan voorop en we zullen dan ook niet op een kwartiertje meer of minder letten of jou in een richting proberen te duwen die je niet wilt. Het moet immers wel leuk blijven!

Samen maken we uit de gemaakte foto’s een selectie van de foto's die uitgebreid nabewerkt worden. Je mag 10 foto's uit de shoot uitkiezen die nabewerkt worden. Deze foto's ontvang je digitaal via WeTransfer in je mailbox. Wil je meer foto's bestellen dan kan dat tegen meerprijs. Uiteraard kun je ook prints bestellen (de prijzen daarvan zijn niet opgenomen in de shootvergoeding). 

Het kan zijn dat ik vraag of wij een paar van de foto's mogen gebruiken voor Facebook en/of mijn website. 

Prijs: 
Zonder visagie: € 125,00 (inclusief BTW). 
Met visagie: € 190,00 (inclusief BTW). 

Heb je bijzondere wensen? Maak deze dan kenbaar dan ontvang je op basis van jouw wensen een op maat gesneden offerte. Neem in dat geval contact op.

Slecht weer

Als we foto’s buiten, op een locatie, maken is het noodzakelijk dat het niet regent, hagelt of sneeuwt (tenzij we daar heel bewust voor gekozen hebben natuurlijk). Als we door (aankomende) regenbuien niet aan de slag kunnen gaan, wordt je minimaal een half uur voor het tijdstip van onze afspraak gebeld. We maken dan een nieuwe afspraak of we gooien de plannen direct om.