Zwanger zijn is een bijzondere tijd van je leven waarin het wonder van een nieuw leven in je buik ontstaat. Tijdens een zwangerschap verandert er in korte tijd heel veel aan je lichaam. 

Met een zwangerschapsshoot sta je even stil bij een bijzondere en mooie fase in je leven. Want wat is er nu mooier dan een uitgebreide set foto's van jou met je bolle buik eventueel samen met je partner (geliefde) en/of andere kinderen? 

Een zwangerschapsshoot is er al vanaf € 125,00.

De zwangershapsshoot duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Inbegrepen in de fotoshoot zijn 25 digitale, professioneel nabewerkte, foto's. Deze foto's kun je uitzoeken op een beveiligd deel van de website.Wil je meer dan 25 foto's bestellen dan kan dat tegen speciale tarieven. 

Uiteraard is het mogelijk om via mij een visagiste te regelen die je prachtig opmaakt voor de shoot. De kosten daarvan zijn € 65,00.

Naar keuze wordt de zwangerschapsshoot gedaan op een locatie, bij jou thuis of in mijn huiskamerstudio. 

Voor een zwangerschapsshoot op locatie of een fotoshoot bij jou thuis buiten een straal van 15 kilometer rondom Elst betaal je € 0,25 per gereden kilometer reiskosten.

Buik-Baby zwangerschapsshoot

We kunnen ook een Buik-Baby zwangerschapsshoot afspreken, waarin ik je hele zwangerschap op gezette tijden volg. In deze Buik-Baby fotoshoot ga je meerdere keren kort op de foto in een mini zwangerschapsshoot waardoor het groeien van je (bolle) buik mooi vastgelegd wordt in een combinatiefoto. Deze mini zwangerschapsshoots vinden rond week 12, week 16, week 20, week 24, week 28 en kort na de bevalling plaats. Rond week 32 van de zwangerschap doen we een uitgebreide zwangersschapsshoot waarin de mini zwangerschapsshoot is opgenomen. 

Wil je zo'n Buik-Baby zwangerschapsshoot? Neem dan even contact op zodat ik op basis van je wensen een maatwerk offerte kan samenstellen.

TIPS VOOR MAMA

  • Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tussen week 30 en 35 van de zwangerschap. Ben je in verwachting van een meerling dan kan het ook eerder
  • Zoek van te voren al naar voorbeeldmateriaal en orienteer je op het soort foto's dat je wilt maken. 
  • Zorg dat je uitgerust bent voor de shoot.
  • Neem voldoende kleding mee of leg kleding klaar. 
  • Denk ook aan lingerie mocht je in lingerie gefotografeert willen worden.
  • Trek loszittende kleding aan die geen striemen op je buik achterlaat als je naar de shoot komt. 
  • Kijk voor nog meer tips bij de veelgestelde vragen