Zwanger zijn is een bijzondere tijd van je leven waarin het wonder van een nieuw leven in je buik ontstaat. Tijdens een zwangerschap verandert er in korte tijd heel veel aan je lichaam. 

Met een zwangerschapsshoot sta je even stil bij een bijzondere en mooie fase in je leven. Want wat is er nu mooier dan een uitgebreide set foto's van jou met je bolle buik eventueel samen met je partner (geliefde) en/of andere kinderen? 

Een zwangerschapsshoot is er al vanaf € 125,00.

De zwangershapsshoot duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Vanaf 1 januari 2019 zijn in de fotoshoot 10 digitale, professioneel nabewerkte, foto's inbegrepen. Deze foto's kun je uitzoeken op een beveiligd deel van de website.Wil je meer dan 10 foto's bestellen dan kan dat. Per foto extra zijn de kosten € 7,50 per foto. Bestel je meer dan 10 foto's extra dan zijn de kosten € 5,00 per foto extra.

Uiteraard is het mogelijk om via mij een visagiste te regelen die je prachtig opmaakt voor de shoot. De kosten daarvan zijn € 65,00.

Naar keuze wordt de zwangerschapsshoot gedaan in de vertrouwde omgeving van je eigen huis, op een prachtige locatie of in mijn huiskamerstudio. Hierbij heeft een shoot bij in de vertrouwde omgeving van je huis of een locatie wat mij betreft de voorkeur.  

Voor een zwangerschapsshoot op locatie of een fotoshoot bij jou thuis buiten een straal van 15 kilometer rondom Elst betaal je € 0,25 per gereden kilometer reiskosten.

Buik-Baby zwangerschapsshoot

We kunnen ook een Buik-Baby zwangerschapsshoot afspreken, waarin ik je hele zwangerschap op gezette tijden volg. In deze Buik-Baby fotoshoot ga je meerdere keren kort op de foto in een mini zwangerschapsshoot waardoor het groeien van je (bolle) buik mooi vastgelegd wordt in een combinatiefoto. Deze mini zwangerschapsshoots vinden rond week 12, week 16, week 20, week 24, week 28 en kort na de bevalling plaats. Rond week 32 van de zwangerschap doen we een uitgebreide zwangersschapsshoot waarin de mini zwangerschapsshoot is opgenomen. 

Wil je zo'n Buik-Baby zwangerschapsshoot? Neem dan even contact op zodat ik op basis van je wensen een maatwerk offerte kan samenstellen. 

Newborn shoot

Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Wil je echter een foto gebruiken voor het geboortekaartje dan kunnen we ook zo snel mogelijk na de geboorte afspreken. Ik zorg er dan voor dat jullie één foto binnen 24 uur in hoge resolutie ontvangen,  

Voor mij is het belangrijk dat ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen. Ik vind het geweldig om de onvoorwaardelijke liefde tussen de ouders en hun pas geboren zoon of dochter vast te leggen. We nemen, net als bij een zwangerschapsshoot, ruim de tijd voor de fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen is en eventueel slaapt. Misschien moet er tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld worden. Daarom beginnen we  de fotoshoot rond de tijd waarop de baby gevoed wordt. 

Een newborn shoot kost € 125,00.

Jullie ontvangen 10 nabewerkte foto's in hoge resolutie. Wil je meer foto's bestellen dan kan dat. Per foto extra zijn de kosten € 7.50 per foto. Bestel je meer dan 10 foto's extra dan zijn de kosten € 5,00 per foto extra. Voor een newborn shoot op locatie of een fotoshoot bij jou thuis buiten een straal van 15 kilometer rondom Elst betaal je € 0,25 per gereden kilometer reiskosten.

Combi shoot: Zwanger-Newborn. 

Boek je een zwangerschapsshoot en een newbornshoot tegelijk dan gaan we een compleet plan bedenken.

De kosten van een combi-shoot zijn € 225,00 (je krijgt dus € 25,00 korting).

Voor de rest blijven de aantallen foto's per shoot en de kosten voor extra bestellingen gelijk, Wel betaal je 2 keer reiskosten als je buiten een straal van 15 km rondom Elst woont. 

TIPS VOOR MAMA

  • Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tussen week 30 en 35 van de zwangerschap. Ben je in verwachting van een meerling dan kan het ook eerder
  • Zoek van te voren al naar voorbeeldmateriaal en orienteer je op het soort foto's dat je wilt maken. 
  • Zorg dat je uitgerust bent voor de shoot.
  • Neem voldoende kleding mee of leg kleding klaar. 
  • Denk ook aan lingerie mocht je in lingerie gefotografeert willen worden.
  • Trek loszittende kleding aan die geen striemen op je buik achterlaat als je naar de shoot komt. 
  • Kijk voor nog meer tips bij de veelgestelde vragen