"Na een ontzettend leuk gesprek met Hein tijdens een zwangerschapsmarkt besloten om bij hem een zwangerschapsshoot te plannen. Geen moment spijt van gehad!
De visagiste kwam bij mij thuis en Hein had zijn auto volgeladen met allemaal apparatuur om in mijn woning een heuse fotostudio op te bouwen.
Vanaf het eerste contactmoment is alles heel ontspannen verlopen, ik heb eerlijk kunnen aangeven wat ik wilde en samen hebben we besproken hoe we dit gingen aanpakken. Tijdens de shoot zelf heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld, ik vertrouwde Hein volledig en ondanks dat er een heel gezellige sfeer hing bleef hij professioneel met zijn werk bezig. Het eindresultaat is een prachtige fotoserie van mijn zwangerschap waar ik ontzettend trots op ben! Mocht ik in de toekomst een fotograaf nodig hebben dan zal ik zeker Hein weer benaderen, niet alleen vanwege zijn prachtige manier van foto's maken, maar ook omdat hij een prettig mens is om mee te werken." Astrid over haar zwangerschapsshoot (2016)

"In februari 2015 heb ik bij Hein een bodyscape sessie gedaan. Ik zag daar behoorlijk tegenop omdat het de eerste keer voor mij was dat ik naakt gefotografeerd zou worden en omdat ik behoorlijk onzeker ben over mijn lichaam. De sfeer tijdens de shoot was echter zo ontspannen dat ik al snel helemaal gerustgesteld werd. Ik was mijn naaktheid volledig vergeten. De uiteindelijke resultaten overtroffen al mijn verwachtingen. Ik kon mij niet voorstellen dat het mijn lichaam was op de foto's. Ik heb er een prachtige set foto's aan overgehouden voor mijzelf. Ik kan iedere vrouw aanraden om ook een keer zo'n sessie te doen bij Hein. Zijn respectvolle en rustige manier van werken in combinatie met het eindresultaat zijn voor mij een enome oppepper voor mijn zelfvertrouwen geweest." - Anoniem model over haar bodyscape shoot (2015). 

"Afgelopen najaar heb ik een Glamourshoot gehad met Hein. Zelf had ik wat moeite om een goede locatie te vinden voor mijn shoot en ben daarom samen met Hein gaan zoeken. Uiteindelijk vonden we samen dan ook de perfecte locatie namelijk bij een oude bunker. Tijdens de glamourshoot voelde ik mezelf heel erg op mijn gemak, waardoor de shoot lekker makkelijk en vlot is verlopen die dag.
Resultaat van de foto's is voor mij zeer belangrijk, maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat je aan het eind van de dag/avond kan zeggen dat je er veel plezier in hebt gehad. In mijn geval zijn deze twee dingen zeker weten geslaagd. De foto resultaten die door Hein zijn geleverd vond ik zeker mijn geld waard. Het was een geslaagde dag en zou het zo weer over willen doen. Hein nogmaals bedankt voor deze dag en de mooie foto's!!! - Melanie over haar glamourshoot (2014)

"Wat een mooi moment, een fotoshoot winnen bij Arns Media. Een verwenmoment door de visagiste. Alleen maar ontspannen momenten tijdens de fotoshoot en hierdoor is ook weer een belangrijk moment voor ons vastgelegd. Hein ontzettend bedankt" - Myrthe over zwangerschapsshoot die ze via onze facebookactie won (2014)

"Super fotograaf... Fijn om mee te werken..." - Manuela over de Pole Passion Paaldansshoot van november (2014)

"Via een groep op Facebook ontstond het idee om een kalender te maken voor een garage in Nijmegen. Na een lange voorbereiding was het in september zover. Het was duidelijk te merken dat het goed was voorbereid en de dag was mede door Hein tot in de puntjes verzorgd. Ik mocht het spits afbijten en ik heb er prachtige foto's aan over gehouden. Hein werkt met humor, geduld en waardeert inbreng van het model."- Astrid over de Garage Pin Up Shoot (2014)

"De organisatie van de shoot was top. We werden netjes ontvangen, er was een tijdschema en er was gezorgd voor een lunch. De samenwerking vond ik heel prettig. Hein geeft duidelijke aanwijzingen en levert super mooie foto's. Het opsturen van de foto's was ook netjes op tijd." - Sharon over de Garage Pin Up Shoot (2014)

"Fijne, positieve fotograaf die je goed op je gemak stelt en zorgt voor een leuke, ongedwongen sfeer tijdens de shoot!" - Marloes (2014)

"Btw dames, wil je mooie glamourfotos van jezelf (kerstcadeau!)? @ArnsMedia is your man! Ik heb geen aandelen, maar die man maakt mooi werk!" - Lonneke, over haar Burlesqueshoot (2012)

"De samenwerking was erg goed! Ik kan het elke vrouw aanraden om als cadeau te geven aan je partner. Het wordt erg leuk ontvangen en je bent origineel. Hein het was super!" - Kristel over de verjaardagskalender voor haar partner (2012)

"Ik heb Hein leren kennen als een ervaren, no-nonsense sportfotograaf. Hij weet waar hij mee bezig is, wat daarvoor nodig is en hij zorgt dat hij de klus klaart voor zijn klanten. Daarnaast is hij een ontzettend aardige vent, zeer betrouwbaar en prettig om mee te werken. Met Hein heb je altijd een 'scratch'!"" – Peter (2012)

"Wát een verbetering. Van ontoonbare kiekjes werden het schitterende foto's, die prachtig "toonden" in het passepartout. Mijn vader was er zeer verguld mee, en de familie was vol lof. Hein heeft het bewezen: een professional maakt het verschil." - Henk Jan over de retouch van foto's voor zijn (inmiddels overleden) vader (2012)